VINTAGE PANASONIC RN - 190 VAS MICROCASSETTE VOICE RECORDER, NIP 3 SONY TAPES




Item History & Price

Information:
Reference Number: Avaluer:7115195Model: RN-190
MPN: RN-190Country/Region of Manufacture: Japan
Brand: PANASONICConnectivity: BATTERY & AC OPERATION
Recording Media: MicrocassetteFeatures: 2 Speed, Voice Activated
UPC: DOES NOT APPLY
Original Description:
Up for sale is a VERY GOOD VINTAGE PANASONIC RN-190 VAS MICROCASSETTE VOICE RECORDER PLUS NEW PACKAGE OF SONY 3 60 MINUTE TAPES. This little tape recorder is previously owned and used. It has currently has batteries installed (though I don't know how fresh they are), has been tested, and works just as it should. It also operates with an AC adapter--not included. Cosmetically, it looks VERY GOOD with a few light minor marks/scratches on the body you would expect to see from LIGHT normal... use. There is also a plug for headphones, and included with the recorder, is a NEW package of 3 SONY 60 minute microcassette tapes. A VERY GOOD VINTAGE PANASONIC RN-190 VAS MICROCASSETTE VOICE RECORDEREW PACKAGE OF WITH INCLUDED NEW PACKAGE OF 3 SONY MICROCASSETTES... PLEASE TAKE THE TIME TO READ THE FOLLOWING BEFORE BIDDINGI TRY TO DESCRIBE MY AUCTION ITEMS AS ACCURATELY AND FAIRLY AS POSSIBLE TO MY PERCEPTIONS, WHICH MAY OR MAY NOT BETHE SAME AS YOURS. THERE HAS BEEN ONLY ONE PERFECT PERSON TO WALK THIS EARTH AND IT IS NOT ME. MY PARENTS RAISED ME TO ABIDE BY THE GOLDEN RULEAND I ALWAYS ENDEAVOR TO DO SO. I WOULD NEVER INTENTIONALLY MISLEAD ANYONE, SO IF YOU HAVE A QUESTION,  ASK, AND IF YOU WANT TO KNOW HOW OTHER BUYERS HAVE FELT ABOUT THEIR EXPERIENCES IN BUYING FROM ME,  REVIEW MY FEEDBACK. IAM A FAIR, HONEST, AND REASONABLE PERSON, AS ARE THE MAJORITY OF EBAYERS I COME IN CONTACT WITH. I BELIEVE THAT EBAY TRANSACTIONS ARE A 2-WAY STREET AND EACH PARTY INVOLVED DESERVES A FEEDBACK VOICE. DUE TO EBAY'S BRILLIANT (SHE SAYS SARCASTICALLY), AND SELLER-PREJUDICE FEEDBACKRULES, THIS SELLER WILL ALWAYS LEAVE POSITIVE FEEDBACK ONLY WHEN IT IS DESERVED.  PLEASE NOTE: IUSE EBAY'S UNPAID ITEM ASSISTANT AND ITEMS THAT ARE NOT PAID FOR BY THE4TH DAY AFTER THE AUCTION ENDS WILL HAVE AN UNPAID ITEM CASE OPENED AUTOMATICALLY UNLESS THE BUYER HAS MADE PAYMENT ARRANGEMENTS WITH ME. I DO WHAT I SAY I WILL AND I EXPECT THE SAME CONSIDERATION FROM THOSE WHO WANT TO BUY FROM ME.
IHAVE DECIDED NOT TO TAKE PART ANY LONGER IN EBAY'S ARM-TWISTING COERCIVETACTICS TO OFFER RETURNS WITHIN A 14-DAY TIME PERIOD FOR ANY REASON TO KEEP A 20% FEES DISCOUNT FOR BEING A GOOD EBAY SELLER. I DO NOT WANT TO DEAL WITH THAT MINORITY OF PEOPLE WHO WOULD CERTAINLY TAKE ADVANTAGE OF ASITUATION IF THEY COULD AND BE LESS THAN HONEST TO GET WHAT THEY WANT--IT IS JUST NOT WORTH IT. I WILL CONTINUE TO BE A GOOD SELLER AS I HAVE ALWAYS BEEN, AND YOU CAN REVIEW MY FEEDBACK TO DETERMINE THAT. MY ITEMS ARE SOLD AS-IS AND I DO NOT OFFERRETURNS UNLESS I HAVE MADE AN ERROR IN A LISTING. I DO NOT ACCEPT RETURNS BECAUSE YOU HAVE BUYER'S REMORSE FOR WHATEVER REASON, SO PLEASE BE AWARE THAT EBAY & I RECOGNIZE YOU ARE MAKING A CONTRACT TO BUY WITH YOUR BID AND PURCHASE.
PLEASEWAIT FOR ME TO SEND YOU AN INVOICE BEFORE PAYING--THERE HAVE BEEN PROBLEMS INTERMITTENTLY WITH EBAY'S SHIPPING CALCULATOR AT TIMES AND AMOUNTS NEED TO BE VERIFIED. I WILL BE HAPPY TO COMBINE SHIPPING FOR BUYERS WINNING MULTIPLE AUCTIONS ENDING IN A 7 DAY PERIOD--JUST LET ME KNOW OF YOUR INTENT TO BID ON OTHER AUCTIONS. PLEASE NOTE: IT IS NOT POSSIBLE NOW WITH NEW EBAY RULES TO COMBINE SHIPPING COSTS ON BUY IT NOW ITEMS SINCE PAYMENT IS REQUIRED RIGHT AWAY TO COMPLETE THE SALE--HOWEVER, IF A BUY IT NOW ITEM HAS A "FLAT RATE BOX" SHIPPING COST, I AM ALWAYS WILLING TO ADD ADDITIONAL ITEMS (IF THEY CAN FIT) TO THE BOX AND NOT CHARGE MORE FOR SHIPPING COST. MY SHIPPING COSTS DO INCLUDE A PACKING/HANDLING FEE FOR MY TIME, EFFORT, MATERIALS, AND EBAY'S 10% CUT OF THE SHIPPING COSTS--IT IS ALREADY INCLUDED IN THE SHIPPING CALCULATOR AND FLAT RATE SHIPPING COSTS. EBAY ONLY LETS SELLERS ADVERTISE THAT THEY ACCEPT PAYPAL PAYMENTS ONLY--CONTACT ME IF YOU HAVE ANY QUESTIONS OR CONCERNS I HAVE NOT ADDRESSED HERE. THANK YOU FOR YOUR TIME AND ATTENTION




    Similar items


  • Vintage Panasonic Rn - 108 Handheld Microcassette Tape Recorder Prop Movie 80

    Vintage Panasonic Rn - 108 Handheld Microcassette Tape Recorder Prop Movie 80 ' S

  • Vintage Panasonic Rn - 108 Microcassette Tape Recorder Voice Activated 2 Speed

    Vintage Panasonic Rn - 108 Microcassette Tape Recorder Voice Activated 2 Speed

  • Vintage Panasonic Rn - 108 Micro Cassette Voice Recorder 2 Speed Tape

    Vintage Panasonic Rn - 108 Micro Cassette Voice Recorder 2 Speed Tape

  • Vintage Panasonic Rn - 404 Handheld Cassette Voice Recorder &

    Vintage Panasonic Rn - 404 Handheld Cassette Voice Recorder &

  • Vintage Panasonic Rn - 109 2 Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder

    Vintage Panasonic Rn - 109 2 Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder

  • Vintage Panasonic Rn 305 2 - Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder Player

    Vintage Panasonic Rn 305 2 - Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder Player

  • Vintage Panasonic Rn - 109a 2 Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder

    Vintage Panasonic Rn - 109a 2 Speed Voice Activated Micro Cassette Recorder

  • Vtg Panasonic Rn - 89 Microcassette Tape Recorder Voice Activated 2 Speed

    Vtg Panasonic Rn - 89 Microcassette Tape Recorder Voice Activated 2 Speed


    • You might also like


Avaluer          About Us          Privacy Policy          Contact Us          UP
© 2022, avaluer.net, Inc. or its affiliates